Szolgáltatások

Poszter és vászon nyomtatás


Készíttesd el képeidet akár poszter méretekben! Profiknak és hobbi fotósoknak egyaránt!

Nagyméretű poszter és vászon nyomtatást vállalunk profi minőségben Epson csúcstechnológiával!
Válassz a nyomathordozók széles választékából, a nyomatok készülhetnek, fotópapírokra, művészpapírokra, vásznakra, illetve speciális nyomathordózókra! Vedd fel velünk a kapcsolatot, amennyiben nem vagy biztos benne, hogy a fotód felbontása megfelel az elképzelt nagyméretű nyomathoz, küldd el a képet a info@digifoto.hu-ra, és segítünk a méretválasztásban!

Laminálás


Fontos, hogy nyomata ne csak szép legyen, de tartós is erre a legjobb módszer a nyomathordozó papír lelaminálása, amely során vékony fólia réteg kerül a védendő felületre, mely UV és vízálló bevonatot képez, ezzel maximálisan megnövelve annak tartósságát. Vállaljuk plakátok, nyomatok, tablók védőfóliázását!

Kasírozás


A kasírozás a képkeretezés területén belül egy olyan technológia, amikor a képanyagot teljes felületében gyűrődés nélkül ráragasztjuk (kasírozzuk) egy egyenletes, kemény hordozóra. Hordozóink 3mm-5mm habosított pvc. A kasírozás azért fontos, hogy a kép, a poszter kisimuljon és szép egyenletes legyen, ne hullámosodjon meg a képkeretben, mert így akár üveg nélkül is keretezhető (a védőlaminálás ajánlott ilyen esetekben!). Érdeklődjön,és keressen bennünket az alábbi elérhetőségeinken!